Outdoor Trail – Måndagar i Olars

I höst (2022) erbjuder vi också traillöpning inom Outdoor Training Finland.
På måndagar kl. 18:30- 19:30 i Olars skogen, med start från Tennis hallens parkering.

Traillöpning skiljer sig mycket från löpning på asfalt eller grus. Underlaget varierar, det kan finnas rötter och stenar, ibland springer vi på mossa, berg eller på mjuka stigar. Traillöpning är skonsamt för leder. Många som har problem med löpning på asfalt pga smärta märker att löpning på stigar fungerar utmärkt. Traillöpning stärker musklerna i fötterna på ett helt annat sätt än vanlig löpning. 

Vad är Outdoor Trail? 

Vi springer på stigar i skogen. Vi satsar på löpteknik, kondition och löpstyrka men framför allt på rörelseglädje tillsammans. Vi har mångsidig träning med bl.a. intervall- och backträning och gemensamma lång och kortlänkar. Vi arrangerar styrkepass i samband med träningarna. Träningen anpassas så att du kan delta oberoende av nivå. Vi löper ute året om från mitten av augusti till mitten av juni.

Pris: 120 €/ höstterminen.

Anmälning till våra grupper HÄR

Välkommen att delta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: