BLI DU MED KLIMAKTERIET

22.11.2020 kl. 19:00-20:00 föreläsning online

Det händer mycket i kvinnokroppen i 40-60-årsåldern. När kroppen med ens inte beter sig som förut, är det lätt att känna sig förbryllad och orolig. Vi vill hjälpa dig att tryggt och självsäkert kliva in i den nya fasen av ditt liv.
Under ungefär en timmes tid kommer vi att behandla flera av de symtom som kan uppstå i samband med klimakteriet. Vi går igenom vad klimakteriet är och vad det egentligen är som sker i kroppen under denna speciella tid. Framförallt kommer vi att fokusera på vad vi själva kan göra för att lindra och motverka symtomen, genom att exempelvis äta och träna rätt.
Webinaret är på svenska.
Efter webinaret finns det tid för frågor.
Anmäl dig här för att få länken till webinaret: HÄR

Välkommen med!
Eva-Lotta & Helena
Stark genom klimakteriet coacher

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: