GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vi på Outdoor training Finland vill tacka för det gånga året och önska dig en härlig start på det nya året!

Året 2020 har på många sätt varit väldigt annorlunda. Vi har försökt anpassa träningen efter Covid- 19 restriktionerna och på många sätt ändrat konceptet på våra träningar och de senaste tre veckorna valt att leda dem online.

Vi är så otroligt glada att så många valt att träna online med oss. Det har varit både roligt och utmanande för oss som ledare. Vi har gåt utanför vår bekvämlighetszon rejält. Det har ändå gått över förväntan även om det känts ganska så annorlunda att stå och tala för sig själv en hel timme. Övning ger färdighet:) Vi har valt att vara båda på plats för att ha bättre koll på ungefär hur lång tid det tar att utföra alla övningar och för att ha back-up om tekniken strular. Vi är också glada över att ni tar mod till er och frågar då ni inte förstår eller inte hänger med. Vi vet ju inte om det här kommer att bli det nya normala. 

Vi hoppas ju att läget återgår till något så när normalläge efter jul och att vi kan få träna tillsammans på plats igen. Terminen startar torsdagen den 7.1.2021 med onlineträning. Vi följer med restriktionerna och återkommer närmare terminstart.

God Jul!
Eva-Lotta & Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: